ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Το εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό μας, κατέχει την τεχνογνωσία και τη διάθεση παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ολοκληρωμένης ανδρικής περιποίησης. Συζητούν μαζί σας και προτείνουν εκείνο που ταιριάζει, ολοκληρώνει το στυλ και αναδεικνύει την προσωπικότητά σας.

Επισκεφθείτε το κουρείο μας κι απολαύστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης που προσφέρουν οι Los Barberos.

ΚΟΥΡΕΜΑ & ΛΟΥΣΙΜΟ

Επιλέξτε το κλασικό ή μοντέρνο κούρεμα που ταιριάζει στον τύπο και τις δραστηριότητές σας και οι Los Barberos θα το κάνουν πράξη. Με χτένα, ψαλίδι ή μηχανή, δημιουργούμε τη νέα, βελτιωμένη εικόνα του εαυτού σας, ενώ κατόπιν, με τα κατάλληλα προϊόντα styling ολοκληρώνουμε το κούρεμα με το ανάλογο χτένισμα.

Παράλληλα, η ανακούφιση από την ένταση της καθημερινότητας και η αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής, επιτυγχάνονται με το χαλαρωτικό λούσιμο που προσφέρουν οι Los Barberos.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Η μύηση των μικρών κυρίων στην αισθητική, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Με ιδιαίτερη φροντίδα, ευαισθησία και φαντασία, καλλιεργούμε τη σχέση τους με την ανδρική περιποίηση, θέτοντας τις σωστές βάσεις στυλ, που θα τους ακολουθεί στην εφηβική και ενήλικη ζωή τους.

ΞΥΡΙΣΜΑ

Οι Los Barberos απλώνουν το δροσερό αφρό στο πρόσωπο, με τη βοήθεια του πινέλου συνεχίζουν με πολύ καλό μασάζ, ιδανικό για να ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας, έτσι ώστε να ακολουθήσει το κλασικό, πατροπαράδοτο ξύρισμα με φαλτσέτα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και το ξύρισμα με κομπρέσες ή και με μασάζ.

Απλώνουμε την ενυδατική pre-shave κρέμα που ταιριάζει στο δέρμα σας. Ακολουθεί η εφαρμογή κομπρέσας που ανοίγει τους πόρους. Σειρά έχει ο αφρός, απλωμένος με το κατάλληλο για εσάς πινέλο, ενώ ακολουθεί το κλασικό ξύρισμα με φαλτσέτα. Ακολουθεί η ειδική, κατά των ερεθισμών, πέτρα αλουμινίου κι ύστερα το χαλαρωτικό μασάζ, όπου ασκείται ειδική πίεση στα σωστά σημεία του προσώπου, χαλαρώνοντας τους μύες του. Κατόπιν, ζεστό και κρύο εναλλάσσονται με πάγο που συσφίγγει το δέρμα και την ενυδατική κρέμα, που δημιουργεί αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.  

ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Η κορωνίδα των υπηρεσιών των Los Barberos, για τους άνδρες που εκτιμούν κι επιθυμούν την πολυτέλεια για τις ιδιαίτερες στιγμές της καθημερινότητας και της ζωής τους. Με τη βοήθεια της κατάλληλης για το δέρμα σας ενυδατικής, pre shave κρέμας, προετοιμάζουμε το πρόσωπο για τη ζεστή κομπρέσα που θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος και θα το χαλαρώσει.

Συνεχίζουμε απλώνοντας τον αφρό ξυρίσματος και ξυρίζουμε με φαλτσέτα ανάλογα με τη φορά των τριχών. Για κόντρα ξύρισμα, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, ξυρίζοντας αντίθετα από τη φορά των τριχών. Η χρήση ειδικής πέτρας αλουμινίου εξαλείφει τους ερεθισμούς για το επόμενο στάδιο, αυτό του χαλαρωτικού μασάζ. Πιέζουμε τα σωστά σημεία του προσώπου και χαλαρώνουμε τους μύες του. Ακολουθεί η εναλλαγή ζεστού – κρύου για την απόλυτη σύσφιξη του δέρματος.

Η ειδική αυτή περιποίηση περιλαμβάνει καθαρισμό με ειδικό σαπούνι των ζυγωματικών, της μύτης και του μετώπου, καθώς και απολέπιση με το κατάλληλο για την επιδερμίδα σας scrub. Το επόμενο στάδιο είναι η εφαρμογή ειδικής μάσκας προσώπου και η απόλαυσή σας ολοκληρώνεται με την ενυδατική κρέμα, που αφήνει το δέρμα μαλακό και πλήρως αναζωογονημένο.

Μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ

Αναπόσπαστο στοιχείο της ανδρικής εικόνας, το μούσι και η γενειάδα απαιτούν τη δική τους εξειδικευμένη περιποίηση. Οι Los Barberos, έχοντας τη γνώση και την ικανότητα που απαιτείται, θα δώσουν το σωστό σχήμα στη γενειάδα σας με τη μηχανή και κατόπιν, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας θα ολοκληρώσουν την περιποίησή σας με ψαλίδι ή μηχανή.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ

Η τέχνη της κλωστής στο πρόσωπο και τα ζυγωματικά, είναι ιδανική για να δώσει στη γενειάδα το σχήμα που ταιριάζει σε κάθε άνδρα.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ

Ο ιδανικός συνδυασμός περιποίησης στην πιο δελεαστική τιμή. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ξεχωριστού προσώπου και τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων, ταυτόχρονα με την εφαρμογή της τέχνης της κλωστής, απολαμβάνετε την ολοκληρωμένη περιποίηση που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά σας.

Premium υπηρεσίες*

Prive πακέτα περιποίησης

Ραντεβού κατ’οίκον

Εταιρικές εκδηλώσεις

Bachelors

*(για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας)