Το καλό βιβλίο είναι παντοτινός φίλος. Βρίσκεται πάντα εκεί όταν το αναζητάς, δεν γκρινιάζει όταν το αφήνεις στο ράφι, σε ταξιδεύει, σε ηρεμεί και κάνει πολύ καλή παρέα. Υπάρχει σίγουρα κάποιο που θα σου ταιριάξει, θα σου μάθει πράγματα ή απλώς, θα σε διασκεδάσει. Οι Los Barberos προτείνουν κάποια που κάθε σύγχρονος άνδρας θα κερδίσει αν τα διαβάσει. Όσο για τον χρόνο, αν υπάρχει διάθεση, κι αυτός θα βρεθεί.

Η Τέχνη του Πολέμου – Sun Zu & Ο Ηγεμόνας – Nicolo Machiavelli

Οδηγίες επιβίωσης στον σύγχρονο και παλαιό κόσμο. Τρόποι για να πετυχαίνεις τον στόχο σου, να αντιμετωπίζεις (με επιτυχία) τους αντιπάλους σου, να φέρεσαι σε εχθρούς και φίλους. Παρά την παλαιότητά τους και τα δύο βιβλία έχουν απόλυτη εφαρμογή στο σήμερα, κάτι που – αν μη τι άλλο – σε κάνει να αναρωτιέσαι. Απαραίτητα βοηθήματα κάθε εργαζόμενου.

Δέκα μικροί νέγροι – Agatha Cristi

Αστυνομικό – ψυχολογικό θρίλερ από την μεγάλη κυρία της αστυνομικής λογοτεχνίας. Αριστοτεχνικές δολοφονίες κι ένα plot twist που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Μόμπι Ντικ – Herman Melville

Ένα αριστούργημα αφιερωμένο στην εμμονή. Θαλασσινά ταξίδια, πλήθος χαρακτήρων κι ένας τραγικός ήρωας ταγμένος στον στόχο του. Απόλυτα και με κάθε κόστος.

Καπετάν Μιχάλης – Νίκος Καζαντζάκης

Το αδάμαστο πνεύμα της ελευθερίας σε όλο του το μεγαλείο. Τιμή, περηφάνια αλλά και ο φόβος της επιβίωσης στα δύσκολα, ρέουν σε κάθε λέξη ενός μυθιστορήματος που επιβάλλεται να διαβάσει κάθε άνδρας. Πόσοι μπορούν να αντέξουν το βάρος;

Η Νυχτερίδα – Jo Nesbo

Ο Χάρι Χόλε έχει να πει κάτι στον καθένα από εμάς. Ικανός, έξυπνος αλλά βουτηγμένος ταυτόχρονα στα πάθη του, διαθέτει φανατικούς θαυμαστές. Η καταιγιστική γραφή του Nesbo θα σας προσφέρει ένα φίλο, μέσα από μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σειρά βιβλίων.