Το κουρείο ιδρύθηκε το 1991, στον Άγιο Ελευθέριο, γειτονιά παραδοσιακή, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο αθηναϊκό κοινωνικό γίγνεσθαι, ενώ το 2001 ο Νίκος Φερεντίνος παίρνοντας τη σκυτάλη, έβαλε τη δική του σφραγίδα, οραματιζόμενος το Los Barberos, όπως το ξέρουμε σήμερα και σταδιακά ενέταξε και την υπόλοιπη ομάδα, φτιάχνοντας ένα χώρο αμιγώς ανδρικό, που συνδυάζει άψογα τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική.

Η χρονολογία 1991 αναφέρεται ως έτος ίδρυσης των Los Barberos, τιμής ένεκεν στον πρωτεργάτη που μας έκανε κοινωνούς των πολύτιμων γνώσεων του, γνώσεις τις οποίες διαφυλάξαμε και αξιοποιήσαμε στο έπακρο, για να ταξιδέψουμε στο μέλλον, επειδή τιμάμε και σεβόμαστε όλους όσοι μας ανοίγουν δρόμους.

Δημιουργήσαμε το περιβάλλον μας με αγάπη και φαντασία, επιλέγοντας ρετρό αισθητική, κατάλληλη για την ατμόσφαιρα απολαυστικής άνεσης που θέλαμε να επιτύχουμε.

Εργαλεία μας είναι αντικείμενα από το χθες, υλικά φυσικά, επιλεγμένα για την ποιότητα, τη χρηστικότητα και την καλαισθησία τους, προορισμένα να συνδράμουν, μαζί με την εξαιρετική τεχνική των Los Barberos, στην απόλυτη περιποίηση του άνδρα που θα μας επισκεφθεί.

Διατηρώντας την παράδοση, χρησιμοποιούμε εργαλεία μιας άλλης εποχής, προσαρμοσμένα στο σήμερα. Ταυτόχρονα, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην άνεση, ολοκληρώνοντας τη διακόσμηση με δερμάτινες καρέκλες και αναπαυτικούς καναπέδες. Στο χώρο δεσπόζει ο χειροποίητος λουτήρας ενώ η μικρή αλλά ενημερωμένη μας κάβα, προσθέτει μια ακόμη ιδιαίτερη πινελιά.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, πιείτε τον καφέ ή το ποτό που σας προσφέρουμε, ενώ ταυτόχρονα, ανακαλύψτε με τη συμβουλευτική τεχνική μας το προσωπικό σας στυλ.
Ανανεωθείτε, χαλαρώστε κι επικοινωνήστε καθώς, κάθε επίσκεψη στους Los Barberos αποτελεί ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.