Το wet look αποτελεί κλασική ανδρική επιλογή. Το έχουν υιοθετήσει αστέρες όπως ο George Clooney και ο κολλητός του, Brad Pitt. Είτε σε μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω, είτε ριγμένα στη μια πλευρά, εκείνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο προϊόν και τη σωστή επαγγελματική συμβουλή που σας προσφέρουν οι Los Barberos.

Χτενισμένα προς τα πίσω

Παραπέμπει ευθέως στο ελεύθερο στυλ του rockabilly, είναι ιδιαίτερα εύκολο και αναβαθμίζει πάντα την εμφάνισή σας. Το χτένισμα ταιριάζει σε όλες τις υφές και τα μήκη μαλλιών, άρα, στους περισσότερους άνδρες.

Μαλλιά χτενισμένα στο πλάι

Εξαιρετικά σικ και σοφιστικέ look. Το χτένισμα στο πλάι δημιουργεί την αίσθηση υγιέστερων και πλούσιων μαλλιών. Είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις, ειδικά τις επίσημες.

Σγουρά μαλλιά

Οι μπούκλες αγαπούν το wet look, που θυμίζει εκείνο της παραλίας, παραπέμποντας σε άνεση και χαλαρές δραστηριότητες. Το συγκεκριμένο στυλ δεν ενδείκνυται για το γραφείο ή τις επαγγελματικές συναντήσεις, λειτουργεί όμως άψογα σε όλες τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Χτένισμα με όγκο (Pompadour)

Αναλλοίωτο επί αιώνες, ο όγκος παραμένει κυρίαρχος στο στυλ των μαλλιών καθώς είναι σταθερό και αξιόπιστο look. Φυσικά, προσαρμόζεται ανάλογα και στους Los Barberos θα βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο.

«Σκληρό»

Χτένισμα statement για άνδρες που επιβάλλονται σε κάθε περίπτωση. Για να το επιτύχετε χρειάζεστε εξειδικευμένο επαγγελματία, όπως εκείνοι που απαρτίζουν τους Los Barberos. Θα συζητήσετε μαζί τους τι ακριβώς επιθυμείτε και θα δημιουργήσετε το τέλειο look.

Στρατιωτικό

Οι στρατιωτικοί θεωρούνται τολμηροί και άνδρες που διαθέτουν αυτοπειθαρχία, κι αυτό αντικατοπτρίζει το κούρεμά τους. Τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο look «βγήκε» από τους στρατώνες κι έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Διακρίνεται για την ευκολία και την χωρίς πολύ κόπο συντήρησή του. Προσδίδει αρρενωπότητα και ταιριάζει σε όλους.

Quiff

Κομψό κι ευέλικτο, κατάλληλο για κάθε πρόσωπο και περίσταση. Τα μαλλιά χτενίζονται πίσω από το πρόσωπο, ενισχύοντας τον όγκο στην κορυφή του κεφαλιού.

Μακρύ κι ατημέλητο

Το ατημέλητο look έχει να κάνει με την ευκολία και την αβίαστα προσεγμένη εμφάνιση. Ιδανική εναλλακτική λύση για τον άνδρα που επιθυμεί κεφάλι λιγότερο στιλιζαρισμένο και με δυνατότητες για πολλά διαφορετικά στυλ.