Πάντα στη μόδα και πάντα «νέο», το «επιμελώς ατημέλητο» look (ή αλλιώς, messy hair) προσδίδει αέρα επαναστατικότητας και boheme ύφος. Είτε τα μαλλιά σας είναι εκ φύσεως ατίθασα, είτε επειδή εσείς το επιλέγετε, το σωστό «ανακατωμένο» στυλ απαιτεί τέχνη για να σταθεί σωστά. Εκτός του χαρακτήρα του, αν δουλευτεί σωστά, το συγκεκριμένο ύφος επιτυγχάνεται σχετικά εύκολα. Οι Los Barberos, στη συνεχή τους πορεία για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού στυλ, σας παρουσιάζουν πέντε απλά βήματα που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σας.

Ο κατάλληλος κουρέας

Το σωστό κούρεμα είναι το άλφα και το ωμέγα για τη σωστή εμφάνιση και υγεία των μαλλιών σας. Οι Los Barberos με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους, προσφέρουν το κούρεμα που ταιριάζει στα μαλλιά και τον τύπο σας, αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και σας επιτρέπει με λίγες αλλά σωστές κινήσεις, να είστε πάντοτε ευπαρουσίαστος και περιποιημένος.

Λούσιμο

Η καλύτερη «δοσολογία» λουσίματος είναι τρεις φορές την εβδομάδα. Έτσι η τρίχα έχει τη δυνατότητα να εκκρίνει φυσικό λάδι στη ρίζα, που προσφέρει την ιδανική για τα μαλλιά  ενυδάτωση. Για την περίπτωση που επιθυμείτε λούσιμο περισσότερες φορές, οι Los Barberos προτείνουν ένα dry shampoo, που δεν θα επιβαρύνει το τριχωτό της κεφαλής σας. Γεγονός είναι πως όταν τα μαλλιά «αναπνέουν» χωρίς υπερβολικό λούσιμο, στρώνουν πολύ καλύτερα, χωρίς να σας ταλαιπωρούν.

Στέγνωμα με σεσουάρ

Αποφύγετε τον καυτό αέρα απευθείας στη ρίζα, ιδανικά, καθόλου. Η υπερβολική ζέστη του σεσουάρ μπορεί να προκαλέσει φριζάρισμα, καθώς ένα από τα χαρακτηριστικά του ατίθασου μαλλιού είναι ο έντονος στατικός ηλεκτρισμός. Η λύση είναι απλή: Μετά το λούσιμο, στραγγίζετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα χωρίς να τα τρίβετε. Κατόπιν στεγνώστε, με το σεσουάρ στη μεσαία σκάλα. Καλύτερο και υγιέστερο αποτέλεσμα.

Χρήση του κατάλληλου προϊόντος

Η αγορά προϊόντων styling διαθέτει τεράστιο εύρος για κάθε τύπο μαλλιών. Απευθυνθείτε στους Los Barberos που θα προτείνουν τα προϊόντα που θα ταιριάξουν και θα αναδείξουν τα δικά σας μαλλιά, κάνοντας πιο εύκολη και αποτελεσματική την καθημερινή σας περιποίηση.

Κατάλληλο μήκος

Το «επιμελώς ατημέλητο» look δείχνει πάντοτε καλύτερο σε κοντά μαλλιά. Για να το διατηρήσετε, ενσωματώστε στο πρόγραμμά σας μια επίσκεψη στους Los Barberos κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Το κούρεμα θα παραμείνει «φρέσκο» και το στυλ σας αψεγάδιαστο.