Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη περίοδος για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το ανάλογο στυλ μαλλιών, ολοκληρώνει και ενισχύει την εικόνα σας. Η μόδα διαθέτει μεγάλο εύρος επιλογών και οι Los Barberos όπως πάντα, σας βοηθούν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας τύπο, από το wet look έως το maxed-out quiff.

Το καλό κούρεμα είναι ο βασικός κανόνας, καθώς διατηρεί τα μαλλιά μας υγιή και αναδεικνύει οποιοδήποτε στυλ επιλέξουμε.

Μια αποτελεσματική τεχνική είναι η αλλαγή στην ισορροπία του κουρέματος: Πιο κοντά πλαϊνά, λίγο περισσότερο μήκος στην κορυφή, διαφοροποιούν το καθημερινό σας  χτένισμα, κάνοντάς το ξεχωριστό. Για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στις γιορτές, οι Los Barberos προτείνουν:

Στιλπνά, λαμπερά μαλλιά

Θεωρούνται ιδιαίτερα σοφιστικέ. Συμπληρώνουν τέλεια ένα κομψό κοστούμι και οποιοδήποτε επίσημο ένδυμα. Το χτένισμα είναι σωστό, όταν «δεν πετάει τρίχα», κάτι που οι Los Barberos επιτυγχάνουν, κάνοντας «γλυπτική» με τα μαλλιά σας.

Wet Look

Προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη και μπορεί να «φορεθεί» με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ιδανικό για πιο casual εμφανίσεις και cool προσωπικότητες, μένει πάντα στη μόδα.

Σγουρά ή σπαστά μαλλιά

Επιτυγχάνοντας την ισορροπία μεταξύ στιβαρού κι εκλεπτυσμένου, το σγουρό ή κυματιστό look προσφέρει ένα φινίρισμα με σταθερή υφή, ανάλαφρη ή πιο στέρεα, ανάλογα με τι σας ταιριάζει περισσότερο.

Έντονες αντιθέσεις

Για κάτι πιο «δραματικό», προτείνουμε ένα κούρεμα με ξυρισμένα τα πλαϊνά και το πίσω μέρος της κεφαλής, αφήνοντας μακρύτερο το μήκος στην κορυφή. Το εξαιρετικά μοντέρνο αυτό στυλ, εξεζητημένο ή πιο φυσικό,  μαγνητίζει τα βλέμματα, είναι από μόνο του ένα αισθητικό statement και ιδανικό για πάρτι Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς.

Μαλλιά με όγκο

Τα μαλλιά με όγκο είναι πάντα εντυπωσιακά. Ως cut θεωρείται απίστευτα δύσκολο, αλλά στους Los Barberos η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας, επιλέγουμε το ιδανικό για σας κούρεμα.

Φέτος τα Χριστούγεννα, τολμήστε την αλλαγή και εντυπωσιάστε.