Το σωστό κούρεμα για τον τύπο σας, είναι η βάση για την καλύτερη δυνατή σας εμφάνιση. Συχνά, η έλλειψη χρόνου ή επικοινωνίας με τον κουρέα σας, οδηγούν σε λάθος αποτέλεσμα. Οι Los Barberos, με την πολυετή εμπειρία τους, προτείνουν μικρά tips για να μένετε πάντα ευχαριστημένοι.

Σωστή προετοιμασία

Αφήστε τα μαλλιά σας στη φυσική τους κατάσταση. Αποφύγετε να λουστείτε και να τα «φορτώσετε» με προϊόντα περιποίησης που αλλάζουν την υφή και το στυλ τους. Οι  Los Barberos θα αναλύσουν την ποιότητα της τρίχας, θα καταλάβουν τι χρειάζεται και θα χειριστούν τα μαλλιά σας με τον καλύτερο για αυτά τρόπο.

Εάν έχετε καταλήξει σε αυτό που προτιμάτε, μια φωτογραφία του θα βοηθήσει τον κουρέα σας να καταλάβει αυτό ακριβώς που θέλετε.

Εάν επιθυμείτε μια αλλαγή, δραστική ή όχι, οι Los Barberos θα συζητήσουν μαζί σας εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας και θα προτείνουν εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στο σχήμα του προσώπου σας. Εξηγήστε τους τι χρειάζεστε και επιλέξτε άφοβα.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από τις συμβουλές και προτάσεις των Los Barberos, το αποτέλεσμα θα είναι το ιδανικό για εσάς.

Κατά τη διάρκεια του κουρέματος

Η διαδικασία ενός κουρέματος μοιάζει με ιεροτελεστία. Παρατηρείστε με προσοχή την εργασία των Los Barberos, ρωτήστε τι κάνουν και γιατί, καθώς και με ποιόν τρόπο μπορείτε να περιποιείστε τα μαλλιά σας στο ενδιάμεσο δυο επισκέψεων.  Έτσι θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για τη σωστή υποστήριξη του στυλ αλλά και για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας.

Αφήστε τους Los Barberos να περιποιηθούν και τη γενειάδα σας. Ακολουθήστε την ίδια ακριβώς διαδικασία, έτσι ώστε να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μετά το κούρεμα

Απευθυνθείτε στους Los Barberos για οποιαδήποτε διευκρίνιση αφορά τον τρόπο διατήρησης του νέου σας στυλ. Ενημερώστε τους για τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, ή αν στεγνώνετε με πιστολάκι. Αφήστε τους να σας καθοδηγήσουν σωστά και αποτελεσματικά, έως την επόμενη επίσκεψή σας.