Αν πήρατε τη μεγάλη απόφαση να αφήσετε γένια, είτε ακολουθώντας το trend της εποχής, είτε θέλατε πάντα να το δοκιμάσετε, παίρνοντας «διαζύγιο» από τα ξυραφάκια, υπάρχουν μερικά «μυστικά» για την απόκτηση μιας πυκνής και καλοσχηματισμένης γενειάδας.

Τα γένια έχουν πολλά πλεονεκτήματα, καθώς, με το σωστό styling τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας, κρύβουν ατέλειες, ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την αρρενωπότητα σας.

Πριν, όμως, αφήσετε τα γένια σας να μεγαλώσουν, πρέπει να γνωρίζετε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Έτσι, καλλιεργώντας το ανάλογο στυλ, θα έχετε ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Los Barberos tips: Διαλέξτε τύπο ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Όλα είναι θέμα συμμετρίας.

Αν έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου, τότε αφήστε περισσότερο μήκος στο κάτω μέρος του πηγουνιού, ώστε το πρόσωπό σας να δείχνει με φυσικό τρόπο πιο μακρόστενο.

Αν έχετε τετράγωνο σχήμα προσώπου τότε ένα κοντό, αλλά πλούσιο μούσι, θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σας. Εναλλακτικά, ένα περιποιημένο μουσάκι θα αναδείξει το πρόσωπό σας.

Αν έχετε τριγωνικό σχήμα προσώπου επιλέξτε ένα κοντό μούσι στην άκρη του πηγουνιού και πιο πλούσιο στα πλαϊνά, στυλ που θα επιφέρει την τέλεια συμμετρία.

Αν έχετε οβάλ σχήμα προσώπου, σας  ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ, και μπορείτε να πειραματιστείτε, αποφεύγοντας, βεβαίως, πάντα τις ακρότητες.

Πλέον, όμως, πέρα από το στυλ, θα πρέπει να γνωρίζουμε και πως να τα περιποιηθούμε, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη εμφάνιση αλλά και την πολύ σημαντική υγιεινή τους.

Με τους σωστούς τρόπους καθαρισμού και περιποίησης, θα καταφέρετε να έχετε καθαρά συμμαζεμένα γένια, που θα μαγνητίζουν και θα αποπνέουν στυλ και υγεία.

Διαβάστε εδώ πώς θα περιποιηθείτε τα γένια σας

Στην επόμενη επίσκεψη σας στους Los Barberos, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για τους τρόπους περιποίησης και ανάδειξης των γενιών σας, όπως και για το στιλ που θέλετε να αποκτήσετε αλλά και να διατηρήσετε.

Οι Los Barberos παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες για την πλήρη περιποίηση της γενειάδας σας. Προσφέροντας τη σωστή φόρμα στα γένια σας, σύμφωνα, πάντα, με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά σας.

Leave a Reply