Το καλοκαίρι, η πρώτη επιλογή για δροσιά και διασκέδαση είναι οι πανέμορφες παραλίες μας αλλά και οι πιο «σοφιστικέ» πισίνες. Για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή μας, οφείλουμε να προστατεύουμε τα μαλλιά και τα γένια μας.

Το θαλασσινό αλάτι, το χλώριο της πισίνας, ο ήλιος και ο αέρας, ταλαιπωρούν τη δομή της τρίχας, αλλοιώνοντας την υφή της. Για να αποφύγετε άγρια, θαμπά, αφυδατωμένα μαλλιά και γένια, οι Los Barberos προτείνουν απλές, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικές συμβουλές, που εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα:

Προστασία από το αλάτι και το χλώριο

Χρησιμοποιείστε μια αδιάβροχη μαλακτική κρέμα, ανάλογα με τον τύπο μαλλιών σας. Εφαρμόστε την πριν την εξόρμησή σας σε θάλασσες και πισίνες, κι αφήστε την να προστατεύει τα μαλλιά σας όλη την ημέρα. Για απόλυτη προστασία, προτιμήστε στα μαλλιά και τη γενειάδα σας ένα καλό αντιηλιακό σπρέι μαλλιών. Αποτρέπει το ξεθώριασμα και προστατεύει την υφή της τρίχας.

Tip: Σε ένα μπουκάλι σπρέι, φτιάξτε το δικό σας μείγμα με νερό και μαλακτική κρέμα. Ψεκάστε τα μαλλιά. Είστε έτοιμος.

Ολοκληρωμένη περιποίηση στο σπίτι

Λουστείτε με σαμπουάν που περιέχει χαμηλό Ph. Ξεβγάλτε καλά τα μαλλιά σας και απλώστε την μαλακτική κρέμα που επαναφέρει την φυσική λιπαρότητα των μαλλιών.

Για την γενειάδα σας, οι Los Barberos συνιστούν οργανικό σαπούνι  με ουδέτερο Ph. Στεγνώστε καλά και εφαρμόστε κατόπιν το απαραίτητο λάδι περιποίησης. Τέλος, χτενίστε με την ειδική χτένα.

Πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, αλλά και κατά την παραμονή σας στην πόλη, επισκεφθείτε τους Los Barberos για την ανανέωση του στυλ σας, για συμβουλές προστασίας από τις έντονες καιρικές συνθήκες, καθώς και για προτάσεις πάνω σε προϊόντα περιποίησης που ταιριάζουν στον δικό σας τύπο.

Leave a Reply