Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Η προσιτή πολυτέλεια για κάθε άντρα που προσέχει την εμφάνισή του. Μια εποχή που τα μπαρμπέρικα ξεπετάγονται το ένα μετά το άλλο σημασία έχει να κάνεις τη διαφορά και να έχεις ταυτότητα. Το Los Barberos, ένα σύγχρονο κουρείο με ιστορία 25 και πλέον ετών, που έχει «παντρέψει» το χθες με το σήμερα τόσο στο ύφος όσο και στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει, δεν είναι απλώς ακόμη ένα barber shop αλλά ένα αμιγώς αντρικό meeting point, αφιερωμένο σε κάθε άντρα που δίνει σημασία στην εμφάνιση και στην προσωπική του φροντίδα.

Κάτι σαν αντρική λέσχη, όπου, μαζί με την περιποίηση που θα δεχτεί, βρίσκει και ένα απόλυτα χαλαρωτικό και ευχάριστο περιβάλλον με ρετρό αισθητική για να συναναστραφεί κόσμο και να ανταλλάξει απόψεις, απολαμβάνοντας συγχρόνως τον καφέ ή το ποτό του από τη μικρή αλλά ενημερωμένη κάβα, που προσθέτει μια έξτρα πινελιά. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι ένας χώρος όπου θα βρει εξατομικευμένες υπηρεσίες grooming από εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες που ξέρουν τι ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και πώς να πετύχουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία του Los Barberos διέπεται άλλωστε από τον χρυσό κανόνα του καλού κουρέα: «Σεβασμός και προσήλωση στις ανάγκες και το στυλ του κάθε άντρα ξεχωριστά», όπως του αξίζει.

Στην όλη εμπειρία συμβάλλουν τα μοναδικά και κορυφαία εργαλεία που χρησιμοποιούν και είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε άντρα, συνδυάζοντας την κλασική ποιότητα με την τεχνολογία του σήμερα.

Κάθε άντρας είναι μοναδικός και στους Los Barberos αυτό βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή.

Πηγή: lifo.gr

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

— Ποιες είναι οι κυρίαρχες τάσεις στα ανδρικά μαλλιά φέτος;

Tο Combover θεωρείται ένα κλασικό και κομψό κούρεμα για τους άνδρες και έχει διάφορες παραλλαγές: πιο classy, πιο μοντέρνο, με undercut, αυστηρό ή loose. Επιπλέον, υπάρχει το Pompadour με κοντοκουρεμένες άκρες, το Slicked Βack με σβήσιμο στο πλάι και, τέλος, το ατημέλητο Wavy, που βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή σε άνδρες με σγουρά μαλλιά. Το πιο σημαντικό, όμως, που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι επειδή κάθε άνδρας είναι ξεχωριστός κι έχει το δικό του στυλ και προσωπικότητα, οι Los Barberos πάντα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε τις τάσεις στην εποχή και στα μέτρα του καθενός.
— Ποια είναι τα κυριότερα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο κούρεμά τους;

Δεν εμπιστεύονται τον ειδικό. Ο ρόλος μας ως επαγγελματιών είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε άνδρα ξεχωριστά και να του προτείνουμε το κούρεμα που ταιριάζει στην εμφάνισή του.
— Είναι ακόμα το μούσι στη μόδα; Πώς γίνεται μια σωστή περιποίηση στο μούσι και τι πρέπει να προσέχει καθένας από εμάς που θέλει να έχει το σωστό «μουσάτο» λουκ;

Το μούσι είναι ακόμα στη μόδα και δείχνει να έχει δυναμική, αν και εμείς πιστεύουμε ότι σταδιακά θα μειωθεί. Όσον αφορά τη σωστή περιποίηση, είναι πολύ σημαντικό κάθε άνδρας να προσέχει την υγιεινή της γενειάδας του και για τα υπόλοιπα να εμπιστευτεί τους Los Barberos.
— Αν έπρεπε να προτείνετε μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και styling σε κάποιον, ποια θα ήταν αυτή;

Εμείς πιστεύουμε ότι δεν είναι ρουτίνα αλλά σεβασμός προς τον εαυτό μας και καλή ενέργεια να ξεκινάμε κάθε μέρα με χαμόγελο και περιποιημένη εμφάνιση. Μια «ρουτίνα» που προτείνουμε εμείς στους άνδρες, λοιπόν, είναι αφροντούς και σαμπουάν για τα γένια, σε συνδυασμό με ένα λάδι για την κατάλληλη ενυδάτωση της τρίχας, ένα σαμπουάν που καλύπτει τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής, κρέμα διαμόρφωσης ή τζελ μαλλιών ανάλογα με την εποχή, το ύφος και το στυλ που θέλει κάποιος να υιοθετήσει και, φυσικά, το άρωμα, που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν άνδρα.
— Πέρα από ένα απλό κούρεμα, τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς στο δικό σας μαγαζί;

Στους Los Barberos ένας άνδρας μπορεί, πέρα από το κούρεμά του, να απολαύσει την ιδιαίτερη εμπειρία ξυρίσματος με τα τέσσερα διαφορετική είδη ξυρίσματος που παρέχουμε, να επιλέξει την πλήρη περιποίηση γενειάδας με κλωστή και, φυσικά, να ανακαλύψει τις αποκλειστικές premium υπηρεσίες μας. Σ’ εμάς ένας άνδρας μπορεί να απολαύσει ξεχωριστή και αποκλειστική φροντίδα περιποίησης μέσα από ένα privé πακέτο ή να φτιάξει το δικό του bachelor party για τον γαμπρό και τους φίλους του.
— Προτείνετέ μας προϊόντα grooming που αγαπάτε.

Αυτό είναι ένα μυστικό που θα το μοιραστούμε με τους φίλους της LiFO που θα μας επισκεφτούν.

Πηγή: lifo.gr

Leave a Reply