Ο Νίκος Φερεντίνος και ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι οι “Los Barberos”. Σ’ ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό της οδού Παπαντωνίου στον Αγ.Ελευθέριο ο Νίκος και ο Γιώργος οραματίστηκαν την δημιουργία ενός σύχρονου κουρείου για άντρες με την πατίνα του παλιού, καλού barber shop.
Χρησιμοποιούν φαλτσέτα, σκεύη αλουμινένια (παραδοσιακά), καρέκλες απο το 1955, μπολ ξυρίσματος απο φίλντισι και σε μεταφέρουν σε άλλη επόχη με το που μπαίνεις μέσα.
Ο χώρος είναι φτιαγμένος μόνο για άντρες. Οι συζητήσεις που ακούς όσο βρίσκεσαι στην αναμονή (καθώς λειτουργουν χωρίς ραντεβού, όπως παλιά!) είναι “αντροκουβέντες”, κάνουν πλάκα με τους πελάτες τους σαν να ‘ναι φίλοι απ’ το στρατό και το κλίμα είναι τόσο παρεϊστικο που η αναμονή δε σ’ ενοχλεί καθόλου.
barberos2 300x199 “Los Barberos” γεύση από παλιά ΑθήναΟι τίμες είναι εξίσου ρετρό, γεγόνος που κάνει ακόμη πιο ελκυστική μια επίσκεψη στο κουρείο τους!
Πολύ καλά “μαστόρια” στη δουλεία τους, όπως τους αρέσει να τους αποκαλόυν οι “Los Barberos” ήρθαν για να βγάλουν τους άντρες από τα γυναικεια  σαλόνια και να τους μάθουν τι πάει να πει αντρική περιποίηση!

Los Barberos, Παπαντωνίου 19, Αγ.Ελευθέριος, τηλ. 210-8320188

Δημοσιεύτηκε στο MadameSousou

Leave a Reply