Εικόνες και στιγμιότυπα της χρονιάς που φεύγει, όπως αποτυπώθηκαν στο φωτογραφικό φακό των Los Barberos. Το 2017 τα είχε όλα: Αμέτρητες δοκιμασίες, επιτυχίες, «γκρίνιες» και μεγάλες συγκινήσεις. Σκόρπισε χαρά, χαμόγελα αληθινά, στιγμές αυθεντικές και αξέχαστες.

Ήταν μια χρονιά που άφησε έντονα το αποτύπωμά της. Όλοι προσθέσαμε ένα ακόμα λιθαράκι εμπειρίας, αναμετρηθήκαμε με δυνατές προκλήσεις, κάναμε μικροδιορθώσεις στην κοσμοθεωρία μας, αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και υποσχεθήκαμε πράγματα στον εαυτό μας, που ίσως τα τηρήσαμε, ίσως και όχι.

Πάνω από όλα, όμως, κάναμε νέες φιλίες, τιμήσαμε τις παλιές και δημιουργήσαμε όμορφα πράγματα, που χάρισαν το χαμόγελο, τόσο σε εσάς, όσο και σε εμάς.

Σε μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης με εσάς, μια σχέση που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να σας προσφέρουμε στιγμές και εμπειρίες, που θα μας συνοδεύσουν και στο νέο έτος.

Στόχος των Los Barberos για το 2018, είναι να ζήσουμε ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις και εκπλήξεις, να μοιραστούμε με χαρά όλα όσα έρχονται (και θα είναι πολλά!), πάντα μαζί, σαν φίλοι και συνοδοιπόροι.

Χρόνια πολλά!

Leave a Reply