Όταν το τριχωτό της κεφαλής ή/και τα μαλλιά δεν ενυδατώνονται σωστά, παρουσιάζεται πιτυρίδα, φαγούρα και τριχόπτωση.

Η σωστή ισορροπία μεταξύ ξηρότητας και λιπαρότητας είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Οι Los Barberos, διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να διατηρείτε το κεφάλι και τα μαλλιά σας υγιή, χωρίς δυσάρεστες ταλαιπωρίες.

Λούσιμο δίχως υπερβολές

Το συχνό λούσιμο καταστρέφει τα φυσικά λιπαρά του δέρματος και της τρίχας. Για να προστατέψετε τα φυσικά του έλαια, να αποφύγετε τη φαγούρα, την αφυδάτωση και τα θαμπά, εύθραυστα, άτονα μαλλιά, περιορίστε τα λουσίματά σας σε δυο την εβδομάδα.

Σωστό σαμπουάν

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών και του δέρματος, επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς σαμπουάν. Οι Los Barberos θα διαγνώσουν τις ανάγκες σας και θα προτείνουν εκείνο το προϊόν που διατηρεί το Ph της επιδερμίδας στο σωστό επίπεδο και τα μαλλιά σας καθαρά και όμορφα. Ένα από τα συστατικά που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις λευκές νιφάδες, είναι η μενθόλη (μέντα). Για να ενισχύσετε τη δράση του σαμπουάν σας, κάντε απαλό μασάζ στο κεφάλι ενώ λούζεστε. Με αυτόν τον τρόπο, βελτιώνετε την κυκλοφορία του αίματος ενώ οξυγονώνονται οι θύλακες των τριχών.

Σωστή διατροφή

«Είμαστε ότι τρώμε» κι αυτό φαίνεται στην εμφάνισή μας. Για την τόνωση και την υγεία του κεφαλιού και των μαλλιών μας, οι Los Barberos συστήνουν διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες (κοτόπουλο, αυγά, ψάρια, καρύδια) και τα «ευεργετικά» λίπη (αβοκάντο, ανάλατους ξηρούς καρπούς). Απαραίτητα είναι επίσης τα φρούτα, τα λαχανικά και άφθονο νερό. Ιδανικά, ενάμιση με δυο λίτρα νερού την ημέρα, ενυδατώνουν πλήρως και σωστά τον οργανισμό σας.