Καθώς η άνοιξη είναι ήδη εδώ και το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά, οι Los Barberos σας παρουσιάζουν τις τάσεις που επικρατούν στο κούρεμα για αυτήν τη σεζόν. Κουρέματα ανάλαφρα και δροσερά που θα αναδείξουν την προσωπικότητα σας και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Όπως είναι γνωστό, η μόδα κάνει κύκλους και προσθέτει στις ήδη υπάρχουσες τάσεις ορισμένες τροποποιήσεις.

Τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά παραμένουν σταθερή αξία και για φέτος, όπως επίσης το πολύ κοντό μαλλί, αλλά και η χωρίστρα, ενώ σε όλα τα χτενίσματα δίνεται η αίσθηση της ροής, που αφενός προσδίδει φυσικότητα, και αφετέρου περιποίηση, άποψη και στυλ.

Fade

Πρόκειται για το κούρεμα όπου όλα τα μαλλιά από την κορυφή της κεφαλής και κάτω αρχίζουν σταδιακά να χάνουν μήκος (ντεγκραντέ) ώστε να γίνουν πολύ κοντά στο ύψος του λαιμού.

Γαλλικό κούρεμα

Διατηρήστε τα πλαϊνά και τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού αρκετά κοντά, ενώ το επάνω μέρος των μαλλιών πρέπει να είναι πιο γεμάτο. Είναι το ιδανικό κούρεμα για κάποιον που έχει ατίθασα μαλλιά και δεν «στρώνουν» εύκολα.

Undercut

Κοντοκουρεμένα μαλλιά με λίγο πιο μακριά τσουλούφια στην κορυφή του κεφαλιού. Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει τις ρίζες του στην δεκαετία του ’20 και του ’30, ενώ είχε αναβιώσει τη δεκαετία του ’90 και τώρα επανέρχεται στη μόδα.

Top knot

Έντονο ξύρισμα στα πλάγια και πολύ μήκος επάνω, που περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο όριο, ενώ τα μακριά μαλλιά στην κορυφή πιάνονται σε κότσο.

Κοντό κούρεμα

Είτε επιλέξετε το ξύρισμα, είτε απλά μία κλασική «σκάλα ένα», το κοντό κούρεμα παραμένει διαχρονικό. Δείχνει καλύτερα σε τετράγωνα και στρογγυλά κεφάλια.

Όποιο κούρεμα κι αν επιλέξετε, είτε θέλετε απλώς ένα φρεσκάρισμα, είτε μια ολική αλλαγή στην εμφάνισή σας, συμβουλευτείτε τον κουρέα σας, για να έχετε πάντα το ιδανικό και περιποιημένο look, που θα απογειώσει το στυλ σας.

Leave a Reply