Η θριαμβευτική επιστροφή της γενειάδας τα τελευταία χρόνια, έρχεται να συμπληρώσει και να ενισχύσει την εμφάνιση του σύγχρονου άνδρα. Όπως συμβαίνει και με το κούρεμα, οι Los Barberos θα ανακαλύψουν το ιδανικό εκείνο στυλ, κατάλληλο για το σχήμα του προσώπου σας και θα σας βοηθήσουν να το επιτύχετε.

Γένια δυο ημερών

Κατάλληλο για άνδρες με περιορισμένη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, που όμως επιθυμούν το αξύριστο look. Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό τριμάρισμα. Στόχος, το επιμελώς ατημέλητο στυλ, που προσδίδει ανέμελο ύφος στον άνδρα που θα το επιλέξει.

Full chin

Το συγκεκριμένο στυλ καλύπτει όλο το πηγούνι, συμπληρώνοντας το μουστάκι για μια απολύτως αρρενωπή εμφάνιση. Οι Los Barberos θα εξασφαλίσουν πως οι γραμμές της γενειάδας θα αναδεικνύουν το πρόσωπό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αξύριστο εφτά ημερών

Από τις πιο δημοφιλείς γενειάδες, για άνδρες που αφήνουν τα γένια τους να μεγαλώνουν φυσικά, υποστηρίζοντας ένα λιτό, αλλά πάντα ολοκληρωμένο αισθητικά look.

Full Beard

Γένια που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου, τονίζοντας ταυτόχρονα τα χαρακτηριστικά του άνδρα που το επιλέγει. Συνδυάζει το ελεύθερο πνεύμα με την αρρενωπότητα.

5 oclock

Ονομάστηκε έτσι από τους Άγγλους και περιγράφει τα γένια που βγαίνουν λίγες ώρες μετά το πρωινό ξύρισμα. Απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική, την οποία κατέχουν απόλυτα οι Los Barberos, για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ατημέλητα αξύριστο

Ιδιαίτερο look που ταιριάζει σε συγκεκριμένο τύπο προσώπου και προκαλεί επίσης ιδιαίτερη εντύπωση. Θεωρείται από τα δυσκολότερα στυλ, όμως, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει απόλυτα.