Υπάρχουν τάσεις στη μόδα που παραμένουν φρέσκες και διαχρονικές. Το ίδιο ισχύει και στην εμφάνιση των μαλλιών μας. Κάποια κουρέματα δε χάνουν ποτέ τη δυναμική τους, όπως ακριβώς και ο άνδρας του σήμερα (και του αύριο). Οι Los Barberos  παρουσιάζουν  τρεις τάσεις που βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις των επιλογών όσων συνδυάζουν κλασικές αξίες με σύγχρονη αισθητική.

Buzz Cut – Το «ξυρισμένο» κούρεμα

Κάποτε λεγόταν «με την ψιλή». Ιδανικό για άνδρες με λεπτά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιούμε είτε την ίδια σκάλα της κουρευτικής μηχανής, ή, για εναλλακτικό αποτέλεσμα, την πρακτική fade, για πιο λεία εμφάνιση. Για όσους δεν αρνούνται να διαθέσουν τον απαραίτητο χρόνο, επιτυγχάνουμε το συγκεκριμένο στυλ με ψαλίδι, αντί μηχανής. Αυτό βοηθά στην κάλυψη τυχόν ατελειών του κεφαλιού, καθώς όλες οι τρίχες κόβονται στο ίδιο μήκος.

Το buzz cut, με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων, μπορεί να αποκτήσει ματ ή στιλπνή υφή, επιτρέποντας στον άνδρα που το επιλέγει να διαφοροποιεί την εμφάνισή του ανάλογα με την περίσταση και την επιθυμία του.

Κοντά μαλλιά («ενισχυμένο»  crew cut)

Λίγο μακρύτερο, το κοντό μαλλί προσφέρει τη δυνατότητα για hair playing, άρα, διαφορετική κάθε τόσο, εμφάνιση.

Ταιριάζει σε όλους τους άνδρες με πλούσια, υγιή μαλλιά.

Για το συγκεκριμένο κούρεμα, οι Los Barberos χρησιμοποιούν αποκλειστικά ψαλίδι. Έτσι, επιτυγχάνουν την πλούσια υφή που απαιτείται, ενώ παράλληλα, αποφεύγουν τις στυλιζαρισμένες γραμμές που προσφέρει η μηχανή. Προσέχουμε ιδιαίτερα στη σωστή αναλογία μήκους μεταξύ των πλαϊνών και των μαλλιών της κορυφής του κεφαλιού.

Με τη χρήση ειδικού προϊόντος φορμαρίσματος, το κοντό μαλλί μπορεί να έχει σοβαρό ή πιο ανέμελο χαρακτήρα. Η επιλογή είναι δική σας.

Μακρύ μπροστινό μήκος

Κοντό μήκος στο πλάι και πίσω, μακρύτερο πάνω από το μέτωπο, ενδείκνυται για άνδρες με υγιή μαλλιά που τους αρέσει να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους και να αλλάζουν συχνά στυλ.

Οι Los Barberos  θα συζητήσουν μαζί σας το ακριβές μήκος και την ένταση ή όχι της αντίθεσης που επιθυμείτε να επιτύχετε. Στρώνουμε το κούρεμα προς τα πίσω ή στο πλάι χρησιμοποιώντας εκτός από τα ιδανικά για το κούρεμα προϊόντα, βούρτσα και πιστολάκι.