Ο άντρας του σήμερα έχει κάθε δικαίωμα – και υποχρέωση ταυτόχρονα – να προσέχει και να περιποιείται τον εαυτό του. Χωρίς υπερβολές μεν, σταθερά και με τον κατάλληλο τρόπο, δε.

Η αυτοβελτίωση οφείλει να συνδυάζεται τόσο με τον εσωτερικό, όσο και με τον εξωτερικό μας κόσμο. Μόνον τότε είναι ολοκληρωμένη και προσφέρει σε μας και τους γύρω μας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Οι Los Barberos, γνωρίζοντας σε βάθος τον σύγχρονο άνδρα και τις ανάγκες του, προτείνουν εύκολα και με άμεσα αποτελέσματα tips, για τον καθρέφτη της προσωπικότητάς σας, το πρόσωπό σας. Σε αλληλεπίδραση με το σωστό grooming που προσφέρουν οι Los Barberos, θα νιώσετε και θα δείξετε καλύτερα.

Σωστός καθαρισμός

Το πρόσωπο δείχνει καλύτερα, όταν είναι καθαρό. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, επιλέξτε το σωστό προϊόν και χρησιμοποιήστε το καθημερινά. Η ανδρική επιδερμίδα έχει αυξημένες ανάγκες, τόσο λόγω του ιδρώτα που εκκρίνει, όσο και λόγω της τριχοφυΐας που έχει την τάση να μαζεύει την ατμοσφαιρική σκόνη, με αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι. Η αγορά διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τζελ, λοσιόν, ή κρέμα. Η επιλογή είναι δική σας.

Αντιηλιακή προστασία

Ο ήλιος καίει όλον τον χρόνο, ακόμη κι όταν δεν το αντιλαμβανόμαστε. Ειδικά όμως για το μεσογειακό καλοκαίρι, είναι απαραίτητη η αντιηλιακή προστασία. Σήμερα, όλες οι κρέμες προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν την δημιουργία ελεύθερων ριζών και προσφέρουν αντιγηραντική δράση.

Μείωση των ρυτίδων

Το πρώτο σημάδι γήρατος εμφανίζεται γύρω από τα μάτια. Προλάβετέ το με ένα προϊόν που διαθέτει την απαραίτητη σύνθεση, οπωσδήποτε εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά. Όμως, ακόμη κι αν τα πρώτα σημάδια του χρόνου έχουν εμφανιστεί, μπορείτε να τα απαλύνετε ή και να τα εξαφανίσετε ακόμη, με ένα πιο δραστικό προϊόν, που επαναφέρει την νεανικότητα της επιδερμίδας και την διατηρεί ελαστική και απαλή.

Μαλλιά

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από το νερό και τον ιδρώτα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Ενισχύστε την υγεία τους με ένα από τα πολλά τζελ που προσφέρουν προστασία αλλά και το τόσο αγαπημένο wet look. Για μέγιστα αποτελέσματα, φροντίστε η δοσολογία του τζελ να μην είναι μεγαλύτερη από το μέγεθος ενός αμυγδάλου.

Σημασία στη λεπτομέρεια

Για το τέλειο φινίρισμα της εμφάνισής σας, μην ξεχνάτε να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τριχούλες από φρύδια, αυτιά και μύτη. Αφαιρέστε τις προσεκτικά με ένα ψαλιδάκι, ή τσιμπιδάκι. Αν αυτή η διαδικασία σας φαντάζει δύσκολη, τότε απευθυνθείτε στους ειδικούς, που θα σας προσφέρουν πιο αποτελεσματικές μεθόδους.