Διαχρονική αξία, ο Άνδρας καλείται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να εκπληρώσει το πεπρωμένο του, αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας δύσκολους, μα και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους.

Φροντίζει την οικογένεια με όλες του τις δυνάμεις και δεν παραμελεί ποτέ κανέναν. Είναι τρυφερός σύντροφος, δημιουργώντας τις συνθήκες που κάνουν τη γυναίκα του ευτυχισμένη. Στοργικός πατέρας, περνά στα παιδιά του ηθικές αρχές και αρετές που θα τα οδηγήσουν στη σωστή ενηλικίωση. Δυναμικός επαγγελματίας, δεν επαναπαύεται ποτέ, μένοντας πιστός στο όνειρό του για επιτυχία και αναγνώριση, ενώ είναι πάντα έτοιμος να συνδράμει όποιον ζητήσει τη βοήθεια του. Με λίγα λόγια ο ήρωας της διπλανής πόρτας!

Μέσα σε όλα αυτά όμως, ο Άνδρας δεν ξεχνά τον εαυτό του. Αντιλαμβάνεται πως αν νιώθει καλά ο ίδιος, αποπνέει αυτοπεποίθηση και προσδίδει το αίσθημα της εμπιστοσύνης στους γύρω του. Περιποιείται τον εαυτό του, προσέχοντας πάντα την εμφάνιση του. Αναγνωρίζει τις ανάγκες του, δέχεται με ευχαρίστηση αυτά που του προσφέρουν οι άνθρωποι που τον αγαπούν και, φυσικά, λατρεύει τα καλόγουστα δώρα, που δείχνουν την αφοσίωση που εμπνέει.

Η παγκόσμια ημέρα του Άνδρα στις 19 Νοεμβρίου δίνει την ευκαιρία στους κυρίους να «κακομάθουν» τον εαυτό τους και στους κοντινούς τους ανθρώπους να εκφράσουν την αγάπη και το σεβασμό τους μέσα από εκλεκτά δώρα που επιλέχθηκαν προσεκτικά από την ομάδα των Los Barberos.

Εαν επιθυμείτε να δείξετε στον άνδρα της καρδιάς σας την αγάπη και την εκτίμησή σας, οι Los Barberos σας προτείνουν δώρα που θα μείνουν αξέχαστα, κρατώντας ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του, όπως κι εκείνος στη δική σας!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα, όπως λάδι για τα γένια, κρέμα, βούρτσα ξυρίσματος, σαμπουάν, κρέμα φορμαρίσματος, τζελ και πηλό για τα μαλλιά, για να διαμορφώσετε το πακέτο δώρου ακριβώς στα μέτρα σας.

Διαλέξτε εκείνα που σας ταιριάζουν και δείξτε στον άνθρωπό σας πόσο τον εκτιμάτε. Αναγνωρίστε τις προσπάθειές του και επιβραβεύστε τον. Άλλωστε, οι μικρές απολαύσεις δημιουργούν μεγάλη ικανοποίηση!

Leave a Reply