Δημιουργήσαμε τους Los Barberos για να υλοποιήσουμε ένα όραμα: Ένα meeting point για άνδρες όλων των ηλικιών, με διττό στόχο. Αφενός την εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη περιποίηση, αφετέρου, την επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων σε ένα καλαίσθητο, άνετο περιβάλλον που συνδυάζει την παραδοσιακή με τη σύγχρονη τεχνική κι αισθητική.

Ο κάθε άνδρας είναι μοναδικός, και στους Los Barberos αυτό βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή.

Η μεγάλη γκάμα των υπηρεσιών μας, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες κι ένα κουρείο που μετουσιώνεται σε ανοιχτή ανδρική λέσχη, αποδεικνύουν σε αυτούς που μας επισκέπτονται πως η φροντίδα του εαυτού μας μπορεί να γίνει γοητευτική εμπειρία.

Η φιλοσοφία μας διέπεται από το χρυσό κανόνα του καλού κουρέα: «Σεβασμός και προσήλωση στις ανάγκες και το στυλ του κάθε άνδρα ξεχωριστά», έτσι όπως του αξίζει.

Η υψηλή ποιότητα σε αυτό που κάνουμε είναι εύκολα διακριτή από τις μακρόχρονες σχέσεις που αναπτύσσουμε με τον κάθε άνδρα που μας εμπιστεύεται.

Στο Los Barberos συνεργαζόμαστε μαζί σας, για να ανακαλύψουμε το στυλ που σας ταιριάζει και σας αναδεικνύει.

Προτείνουμε, συζητάμε κι έτσι επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δημιουργήσαμε τον ιδανικό χώρο για να στεγάσουμε το όραμά μας. Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, φτιάξαμε το κουρείο μας έτσι ώστε να θυμίζει άλλες εποχές, διαθέτοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Τα εργαλεία μας, πιστά στην ίδια φιλοσοφία, συνδυάζουν την κλασική ποιότητα με την τεχνολογία του σήμερα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες εκείνων που μας εμπιστεύονται.

Κάθε επίσκεψη στους Los Barberos είναι ευκαιρία για αναζωογόνηση ή χαλάρωση, μια γρήγορη εξυπηρέτηση ή μια ολοκληρωμένη εμπειρία, μέσα σε ένα φιλικό και προσιτά πολυτελές περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να «χρησιμοποιήσετε» το Los Barberos για να νιώσετε στο μέγιστο βαθμό αυτό που είστε: Μοναδικός και ιδιαίτερος.